Tomasetto

A Tomasetto gyár Olaszországban már több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az autógáz alkatrészek gyártásában, minőségi LPG és CNG termékekre vonatkozóan. A hagyományos keverőfejes és a mai korszerű hengerenkénti (szekvenciális) alkatrészek teljes termékpalettája megtalálható náluk, mint például:

A társaság székhelye Castegneroban van, Olaszország északkeleti részén, 15 km távolságra Vicenzatól és 70km távolságra Velencétől.  A 4500 m2 területen elhelyezkedő gyárban megtalálhatóak az irodák, összeszerelő üzemek, laboratóriumok valamint a raktárak egy része. A másik, 3000 m2-es területen pedig a mechanikai gépek találhatóak valamint a raktárak a teljesen elkészült termékek részére. Az Achille Tomasetto Úr által vezetett gyár alkalmazottainak létszáma elérte a 150 főt és a 2008-as évben pedig a forgalmuk meghaladta a 40 millió Eurót.
Minőségi termékek, folyamatos haladás és fejlesztés, nagyfokú vevői elégedettség, rugalmasság és gyorsaság, ezek azok a tények, melyek a Tomasetto gyárat mára az LPG-CNG világ sikeres és vezető gyárává tették. 
A Tomasetto 2009-óta jelen van Argentínában, csatlakozott a Techno Fabrica gyárhoz Buenos Airesben és CNG alkatrészeket gyártanak Dél- Amerikai piacra.