LPGTECH

lpgtech

Az LPGTECH vállalat Lengyelországban kezdte működését, hagyományos keverőfejes gázalkatrészekkel, mára Lengyelország egyik legmeghatározóbb, legnagyobb piaci részesedésével bíró vállalatává vált. Egyedi megoldást dolgoztak ki az LPG és CNG rendszerekre, ami hatalmas áttörést jelentett számukra és a rendkívül kifinomult szoftverüknek köszönhetően messze felülmúlták a hasonló gázrendszerek működési alkalmazásait.
Melyek az LPGTECH autógáz berendezések legfőbb tulajdonságai?
  • Eredeti megoldások az elektronikus rendszereknek, egyedülálló technikai megoldások, hosszútávú gyakorlati tesztekkel megerősítve.
  • Rendkívül kifinomult szoftver tökéletesen illeszkedik a legújabb motorvezérlő elektronikákkal.
  • Innovatív ellenőrzési módszer a az LPG, CNG üzemanyag megtakarítás eléréséhez.
  • Technikailag rendkívül fejlett mechanikai és elektronikai rendszerek, amely még meglepetés a Lengyel szakértők számára is.
  • Szabadalmazott megoldások a hibamentes és hosszútávú gázrendszer működésekhez.
Az LPGTECH autógáz alkatrész gyártó cég legújabb fejlesztése a 200-as széria, új mikroprocesszor vezérlővel lett ellátva, amely gyorsasága felülmúlja bármely más hasonló termék vezérlési idejét. Ennek a rendszernek megalkotásakor egyesítve lett a fejlett technológia az emberi tervezéssel. Méretéből adódóan könnyedén elhelyezhető a legkisebb helyekre is. Egy tökéletes megoldás, a legkorszerűbb Lenyel technologival.