Lengyelország, GasShow 2015

 A 2015 évi GasShow újból megrendezésre került. A látogató vendégek számos standon megtekinthették az aktuális LPG/CNG fejlesztéseket, technológiákat.
Aki ellátogatott az LPG-TECH standjára az megismerhette új termékeiket is mindeközben. Legújabb fejlesztésük a GASDROID egyedülállóan és elsőként jelent meg a piacon. Ez egy nagyon hasznos mobil alkalmazás Android telefonra kifejlesztve, az LPG-TECH autógáz rendszerrel felszerelt gépjárművet menet közben ezzel az alkalmazással tudjuk tesztelni, ellenőrizni, szükség esetén a programozást is el tudjuk rajta végezni.

A látogatók megtekinthették a kiállított gépjárműveket is:
Volkswagen Golf VI GTI Cabrio 2.0 TSI - LGI rendszer (folyadék fázisú befecskendezés)
Volkswagen Passat B6 1.8 TSI – LGI rendszer (folyadék fázisú befecskendezés)
Ford Fiesta Van 1.2 – TECH-ONE gázrendszer Tech-Dragon befecskendező szelepekkel
Hyundai i30 – TECH-224 gázrendszer Tech-Dragon befecskendező szelepekkel
Porsche 9111 Carrera 4 – TECH-326OBD Tech-Dragon befecskendező szelepekkel

A kiállításon az LPG-TECH elnöke, Krzysztof Łapiński is részt vett az úgynevezett „korlátlan fejlődés” vitafórumon, ahol megbeszélhették tapasztalataikat.

Ahogyan az lenni szokott, minden évben egy „INPRO” szobor van odaítélve a legjobb gázbefecskendező elektronika részére. Ezt már második évben az LPG-TECH elektronikája nyeri el, ebben az évben a TECH-ONE vezérlő elektronika lett a győztes. Ez a termék támogatja az innovatív szabályozó TECH algoritmust, autó kalibrációs algoritmus ACTA, autóadaptáció AATA, olyan 34 hengeres motorokhoz, melyek nem igényelnek OBD rendszert.

Természetesen az LPG-TECH ismét megkapta a legjobb STAND címet is.

Címkék: