Gázt adunk!

„Gázt adunk!” kampány MOL PB-gáz Üzletág szervezésében

MOL PB-gáz Üzletág akciót hirdet 2019. október 1-től 2019. december 31-ig, olyan autótulajdonos magánszemély számára, aki 2019. október 1-je után alakíttatta át az autóját autógázüzeműre. Akció keretein belül a MOL az első 500 jelentkezőnek az átalakítás utáni tankolásokban nyújt támogatást Mol Gift kártyán, melynek éréke 80.000 Ft.

Kampány időpontja: 2019.10.22-2020.01.31.

Kampány részletei:

Alakíttasd át az autód autógázossá és most még jobban megéri. Nem csak az LPG előnyeit élvezheted, hanem MOL Gift Kártyán még 80 000Ft üzemanyagtámogatást is kaphatsz. A pályázatra jelentkezni kell a weboldalon (gaztadunk.mol.hu).

Ki vehet részt?

Mindenki, akinek magánszemélyként tulajdonában van vagy üzembentartója az autónak. Az autót 2019.10.15. után alakíttaták át, van az átalakításról saját névre szóló eredeti számlája, van gázbiztonsági szemlelap a beszerelésről. Ha a forgalmiengedélyben még nem került átírásra, vagyis még nem volt műszaki vizsgán az autó az átszerelés után, az nem kizáró ok.

Autó korára, típusára nincs kikötés. Beszerelést végző szerelők közül nincs preferált, és nincs kizárt szerviz, bármely autógáz beszerelésére szakosodott szerviz végezheti.

Pályázat menete:

  1. http://gaztadunk.mol.hu/ weboldal jelentkezési felületén beküldi elektronikusan az ügyfél a kért adatokat, dokumentumokat (számla, gázbiztonsági szemlelap, forgalmi engedély)

  2. Beérkezett pályázatokat a MOL PB-gáz Üzletág munkatársai felülvizsgálják, érvényességükről kiértesítik vagy hiánypótlásra kérik fel a jelentkezőt.

  3. Az érvényes pályázatot beküldő jelentkezőkkel a PB-gáz Üzletág értékesítő szakértői felveszik a kapcsolatot, hogy az együttműködési megállapodás aláírásra kerüljön.

  4. Ezután a jelentkező megkapja 80 000 Ft-os autógáz üzemanyagtámogatását MOL Gift kártyán, valamint partnerkártyát is adunk számára, amivel további kedvezményekre lesz jogosult.

  5. Együttműködési megállapodás értelmében a nyertes a következő években a megállapodásban meghatározott autógáz mennyiséget teljesíti (5 év alatt 5000 l autógáz vásárlás a MOL töltőállomás hálózatában).

Kérdés esetén:

A MOL PB-gáz Üzletág Ügyfélszolgálatát keresse fel, akinek kérdése van.

Email: pbgaz@mol.hu

Tel: 06 1 886 4400

 

GYIK:

Hol jelentkezhetek?

gaztadunk.mol.hu weboldalon

 

Ki jelentkezhet?

Minden manágszemély, akinek a tulajdonában van az autó, vagy ő az üzemben tartója.

 

Egy magánszemély hányszor jelentkezhet?

Nincs korlátozva a pályázatban résztvevő autók száma személyenként. Egy személy több autójával is részt vehet. Mindenautóra érvényesnek kell lennie a követelményeknek és minden autóra külön szükséges az együttműködési megállapodást kötni.

 

Ha egy jelentkező 3 autót alakíttat át, akkor az együttműködési megállapodásban lévő teljesítési követelmény 3 fele osztódik?

Nem! Minden autóra külön érvényes a vállalt tankolási mennyiség, vagyis minden autóra teljesíteni szükséges az 5 év alatt 5000 l autógáz tankolást.

 

Mikori átalakítás pályázhat?

Minden olyan autó részt vehet a pályázatban, amely 2019. 10. 15. után került autógázossá alakításra.

 

Mennyi ajándékkártya van még az 500-ból?

A pályázatban eddig részt vettek száma egyre növekszik. Jó hírünk, hogy van még az 500-ból! Ugyanakkor nem lenne érdemes erről lecsúszni, így minél hamarabb jelentkezzen!

 

Beküldtem, de nem kaptam választ!

Jelezze a problémát a pbgaz@mol.hu weboldalon. Munkatársaink utánajárnak az ügynek!

 

Mikor érvényes és elfogadható a pályázatom?

Ha a megfelelő dokumentumok kerültek feltöltésre a megfelelő formátumban, akkor nagy valószínűséggel sikeres pályázatot küldött be. Kollégáink jelentkezni fognak a pályázat elfogadását illetően, ha ezt még nem tették meg.

 

Mit tegyek, ha hiánypótolásról szóló üzenetet kaptam?

A hiánypótlásra felhívó üzenetet azért küldtük, mert az ott megjelölt feltöltött dokumentum nem volt megfelelő. Kérjük, ezt azonnal pótolja, mert addig nem biztosított az Ön helye az első 500-ban!

 

Ha hiánypótlás alatt van a jelentkezésem, attól még tartják a helyem?

Nem, sajnos erre nincs lehetőségünk. Hiánypótlás esetén nem tudjuk fenntartani a helyet, ezért javasoljuk a mihamarabbi pótlást. Amint a pótlás megtörtént és hibátlan a jelentkezés, akkor tudjuk megvizsgálni, hogy benne van-e az első 500-ban!

 

Mit kell az együttműködési megállapodásban vállalnom?

A 80 000 Ft értékű MOL Gift üzemanyagkártyáért vállalni szükséges, hogy 5 év alatt 5000 liter autógázt vásárol a MOL-töltőállomásokon. Ami átlagos futásteljesítmény esetén is könnyedén teljesíthető. Az 5 év alatt folyamatosan nyomon követjük, hogy megfelelő ütemben teljesíti-e a követelményt. Nem megfelelő teljesítésnél kötbér kerül kiterhelésre.

 

Mi történik, ha aláírtam az együttműködési megállapodást, de eladom az autót?

Az autó eladása nem mentesíti a vállalt kötelezettségek alól. Ez esetben is teljesítenie kell az együttműködési megállapodásban foglaltakat vagy a kötbér lép életbe.

 

Mi történik, ha aláírtam az együttműködési megállapodást, de totálkárosra tört az autó?

Ez egy olyan előre nem látható eset, ami vis major helyzetet eredményez. Ekkor nem lép életbe a kötbér, de dokumentummal szükséges bizonyítania, hogy az autó totálkárosra tört. Csak a bizonyítás ellenében tudunk eltekinteni az együttműködési megállapodásban vállalt kötelezettségektől.

 

Készpénzben kapom a 80 000 Ft-ot?

Nem, a támogatást üzemanyagtámogatásként MOL Gift kártyán fogjuk biztosítani Ön számára!

 

Mikor kapom meg a Gift kártyát?

A Gift kártyát az együttműködési megállapodás aláírását követően 30 napon belül postázzuk a megadott levelezési címre.

 

Mire használhatom fel az összeget?

MOL Gift kártyán lévő 80 000 Ft-ot csak autógáz vásárlására tudja használni 1 éven belül.

 

Tankoláskor csak a Gift kártyát adom oda?

Nem, kérjük, minden esetben adja oda a Gift Kártya mellé kapott Partner Kártyát is.

 

Miért szükséges két kártya egy tankoláshoz? Hogyan követik nyomon a tankolásaimat?

A Partner Kártya használatával tudja Ön bizonytani felénk, hogy eleget tesz az együttműködési megállapodásban foglaltaknak. Ha nem használja tankoláskor a Partner Kártyáját, az a tankolás nem kerül be a rendszerünkbe úgy, mint az együttműködési megállapodásban foglalt követelmény teljesítése. Vagyis nem számolódik a teljesített literek közé!

 

Mi történik, ha kicsúsztam a határidőből?

Fontos számunkra, hogy leendő vagy már meglévő ügyfeleink mindig megfelelően legyenek kiszolgálva. Célunk az, hogy elégedettek legyenek ügyfeleink. Ha kicsúszott a határidőből, ne csüggedjen. Kövesse továbbra is a gaztadunk.mol.huweboldalt, hiszen minden további pályázási lehetőséget itt fog megtalálni a jövőben is.

 

Nem találtam meg itt a kérdésem!

Nyitottak vagyunk minden kérdésre. Ha nem találta itt meg kérdését és arra így nem kapott választ, akkor küldje el számunkra a pbgaz@mol.hu emailcímre.

 

Címkék: