Bora rendszer

A ZAVOLI BORA rendszer a legújabb Zavoli megoldása a szekvenciális, többpontos befecskendezős járművekre. A BORA LPG és CNG rendszerek a legfejlettebb technológiájú átalakító berendezések, az ALISEI termékcsalád természetes fejlődése, amelyek minden bizonnyal jól szolgáltak és még mindig szolgálják a Zavoli ügyfeleit világszerte. Annak érdekében, hogy kielégítse a legmodernebb járműveket, és egy könnyű és felhasználó barát élményt nyújtson a szerelőknek, a Zavoli bemutatta saját, a Zavoli laboratóriumában kifejlesztett, forradalmi jellemzőkkel rendelkező BORA technológiáját.
 
A nagyon hatékony mikroprocesszoroknak köszönhetően a BORA technológia gyorsabb számításokat és beállításokat tesz lehetővé. A kalibrálási folyamat most már könnyedén működik, köszönhetően az üresjárati fordulatszám rendkívül precíz automatikus kalibrálásának, valamint egy teljesen automatizált és számítógépes vezérlésű úthasználati eljárásnak. A gondosabb beszerelő műhely számára még mindig rendelkezésre áll a kézi kalibrálás, de a befecskendező térkép tökéletes hangolásához nem szükséges véglegesítés.
 
A BORA CNG és LPG készletek az új Zavoli JET befecskendezőkkel is rendelkeznek. A BORA technológia maximalizálja az új befecskendezők potenciálját, a leggyorsabb és legpontosabb befecskendezési időket adja, és képes kielégíteni a legnagyobb motorok igényeit. Elődjéhez hasonlóan, a BORA rendszer hibaelhárítási funkciókat is tartalmaz, amelyek javultak a többi gáz és Benzin stratégiával és opcióval együtt. A rendszereket a legújabb európai műszaki szabványoknak megfelelően tervezték meg, és az R110, R67 és R115 minősítésűek.